تحولات لبنان و فلسطین

کارشناس سیاست خارجی و روابط بین الملل گفت: دولت ها و ملت‌ها بدانند سیاست جمهوری اسلامی مقاومت در برابر زورگویی و زیاده خواهی های آمریکا و دنیای غرب است و این موضوع در همه دولتها پیگیری می‌شود.

سعدالله زارعی کارشناس سیاست خارجی و روابط بین الملل در خصوص سیاست بین المللی جمهوری اسلامی ایران و آنچه همه دولت‌ها از آن تبعیت می‌کنند به قدس آنلاین گفت: سیاست خارجی جمهوری اسلامی مخصوصاً در بخش مقاومتی سیاستی است که در ساختار بالاتر از دولت تصمیم‌گیری می‌شود کما اینکه پیگیری سیاست مقاومتی را در دولت‌های مختلف از جمله در دولت آقای روحانی شاهد بودیم.

وی در این باره گفت: به عبارت دیگر به میزانی که دولت جمهوری اسلامی با سایر بخش هایی که در حوزه مقاومت فعالیت می‌کنند هماهنگی و همکاری و همپوشانی بیشتری داشته باشد سیاست مقاومتی ایران در منطقه موثر تر قوی تر و کارآمد تر خواهد بود مطلب این است که مقاومت در مقابل استیلای غرب یک مقوله مورد نیاز همه ملت‌ها در منطقه است نه فقط مورد نیاز ایران و مورد نیاز همه دولت‌ها ممکن است دولت های مسئله را به زبان نیاورند و یا دولت‌هایی به دلایل دیگر با تفاسیر دیگری احساس کنند مقاومت در برابر آمریکا و دنیای غرب  به واسطه برخی از وابستگی ها، چندان عیان نباشد، اما به طور کلی مقاومت در برابر توسعه‌طلبی غرب یک خواسته اسلامی در منطقه است که این موضوع برای ملت‌ها و قومیت‌های مختلف اعم از عرب، ترک، فارس و غیره فرقی ندارد.

وی در این باره خاطر نشان کرد: مقاومت در برابر غرب و آمریکا همزمانی که در افغانستان توسط قومیت‌های مختلف دیده می‌شود در عراق و سوریه نیز انجام می‌شود یا حتی در ترکیه، بنابراین در مقابل سیاستهای دنیای غرب همواره مقاومت جاری وساری بوده است، اینگونه نیست که بگوییم یا فرض کنیم مساله مقاومت بر سر راه روابط ایران با دنیا یک مانع به شمار می‌رود.

کارشناس سیاست خارجی و روابط بین الملل دراین باره توضیح داد: نه تنها مقاومت در برابر توسعه روابط با ما با دنیا و کشورهای همسایه مانع نیست، بلکه مقاومت می تواند پایه روابط بهتری را بین ایران با سایر دولت ها و ملت‌ها بگذارد. یعنی دولت‌ها و ملت‌ها بدانند سیاست جمهوری اسلامی مقاومت در برابر زورگویی است و این مساله در همه دولتها پیگیری می‌شود. بنابراین تکلیف کشورهای مختلف برای تعامل با ایران مشخص است، چرا که دولت ها متوجه این مساله مهم می‌شوند که در ایران اینگونه نیست که هر دولتی در سیاست خارجی، خط و مشی خود را داشته باشد و سیاست های سیال کم عمق متغیربه کار گرفته شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.